Corporate Travel

business travel concept, paths of airplanes on the worldmap

Bilete de avion

Prin agentia noastra puteti rezerva si achizitiona bilete de avion pentru orice destinatie in tara si oriunde in lume, pe toate companiile aeriene, inclusiv cele low – cost, avand siguranta celor mai directe zboruri la cele mai bune tarife. Formalitatile de check-in sunt facute online, economisindu-va astfel timpul.

Avem peste 45.000 de aeroporturi destinatii pentru dumneavoastra si sute de companii aeriene disponibile astfel incat sa va asiguram cea mai buna varianta de calatorie.

Cu un numar semnificativ de consulanti instruiti cu pricepere, reprezentam cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de servicii de optimizare a programului Dvs de calatorie.

Suntem constienti ca fiecare client are nevoi diferite de management de calatorie si in stransa colaborare cu fiecare, ne asiguram ca fiecare cerintea specifica este indeplinita folosind cele mai bune servicii de configurare si rezervare online.

De asemenea, oferim acces la tot continutul relevant pentru luarea unei decizii si gestionam eficient rezervarile complexe.

Oamenii de afaceri trebuie sa ajunga la destinatie, gata pentru a face afaceri. Noi oferim asistenta la fiecare pas si ne asiguram ca acest lucru se intampla cu fiecare client care apeleaza serviciile noastre.

Rezervari hotel

Serviciile de cazare, individuale sau de grup, sunt asigurate prin sisteme de rezervari on–line, cu acces direct la peste 100.000 de unitati de cazare din tara si din intreaga lume si garantate prin voucherul de cazare.

Hotelurile cu care colaboram sunt cele mai bune, garantie a unui sejur de calitate.

Rezervari auto in tara si strainatate

Prin intermediul agentiei noastre puteti inchiria masina dorita in orice parte a tarii sau lumii va aflati. Oferim o gama larga de inchirieri auto : inchirieri masini cu sofer, inchirieri pe termen lung, inchirieri microbuze si autocare, transferuri de la aeroport.
businesspeople meeting at airport

Pachete turism personalizate

In functie de dorintele si nevoile dumneavoastra, consultantul nostru de turism va va propune si personaliza calatoriile dorite astfel incat sa aveti vacanta visata.

Pachete turism motivationale

Venim in intampinarea companiilor care vor sa-si rasplateasca angajatii prin oferirea de vouchere de cazare, bilete de avion sau pachete turistice. Cu ocazia sarbatorilor de Craciun sau Paste, aceste vouchere sunt un cadou ideal pentru angajatii sau colaboratorii dumneavoastra.